Wilujeng sumping di situs web kami!

PRODUK

TENTANG KAMI

PROFIL PERUSAHAAN

    about-us

Suzhou Jiarui Machines Co., Ltd. Mangrupikeun desain set, pamekaran, produksi, penjualan salaku salah sahiji pabrik mesin plastik palastik. Di kota-kota anu modéren muncul, segitiga, dikenal salaku kampung halaman mesin plastik Cina, zhangjiagang. Posisi géograpis langkung unggul, boh dina perdagangan sareng kerjasama bisnis sangat merenah.

Alat daur ulang palastik sareng alat ékstrusi perusahaan kuring gaduh 20 taun pangalaman manufaktur, disatukan…

BERITA

news

Pangalaman anu euyeub, tim propésional.

Pangwangunan perusahaan parantos nuturkeun kualitas anu munggaran, filsafat munggaran jasa, teras-terasan nyiptakeun téknologi produksi apdet sareng prosés.

Prospect of plastic washing and recycling equipmen
Dina Juli 2017, urut Menteri en ...
PE multi-layer pipe extrusion line
PE multi-lapisan garis ékstrusi pipa tiasa ...