Wilujeng sumping di situs web kami!
head_banner

Tentang Kami

Profil Perusahaan

about-us

Suzhou Jiarui Machines Co., Ltd.  mangrupikeun desain set, pamekaran, produksi, penjualan salaku salah sahiji pabrik mesin plastik palastik. Di kota-kota anu modéren muncul, segitiga, dikenal salaku kampung halaman mesin plastik Cina, zhangjiagang. Posisi géograpis langkung unggul, boh dina perdagangan sareng kerjasama bisnis sangat merenah.

Parabot daur ulang palastik sareng alat ékstrusi perusahaan kuring gaduh 20 taun pangalaman manufaktur, disatukan tim propésional sareng téknis, ngagaduhan alat-alat mesin anu sampurna sareng fasilitas pendukung, prosés produksi parantos asak pisan. Ayeuna produk utama pabrik beurat, crusher pikeun baki, mesin coét tong tong khusus, mesin shredding aci tunggal / ganda, mesin shredding pilem aci tunggal / ganda, pipa mesin shredding khusus pipa, garis daur ulang PET, PE / PP pilem daur ulang garis beberesih , mesin sareng alat bantu na, Garis ékstrusi plastik sareng produk sanés. Dina waktos anu sasarengan tiasa nyayogikeun khusus numutkeun syarat pelanggan sareng alat daur ulang pemisahan rusak.

 

Budaya Perusahaan

Kamekaran perusahaan parantos nuturkeun kualitas anu munggaran, filsafat munggaran jasa, teras-terasan nyiptakeun téknologi produksi apdet sareng prosés; Ngudag kaunggulan urang, sareng terus ningkatkeun kakuatanana; Kami tetep ningkatkeun pikeun nyayogikeun palanggan sareng skéma daur ulang palastik sareng skéma ékstrusi anu langkung lengkep.

Dina integrasi global ayeuna, unggal nagara bakal ngagaduhan bursa anu langkung jero. Salaku perusahaan Cina, urang bakal ngadukung konsép anu langkung saé tina "didamel di Cina" kanggo ngalayanan konsumén global.

Kami ogé bakal komitmen kana produksi sareng daur ulang produk plastik, nyangking peralatan anu éfisién sareng hemat énergi, sareng ngalakukeun bagian urang dina panangtayungan lingkungan global. Kami parantos merjuangkeun kapercayaan yén urang tiasa ngamutahirkeun téknologi langkung gancang, ngahasilkeun produk langkung épéktip sareng ngadaur mulangkeunana limbah plastik langkung lingkungan.

 

IMG_20200831_140617