Wilujeng sumping di situs web kami!
head_banner

Ekstrusi ganda-screw kerucut

Pedaran pondok:

Extruder kembar-sekrup kerucut mangrupikeun jinis mesin extruding campuran efisiensi tinggi. Fitur tina extruder sapertos kieu: kagancangan heureut rendah, bahan sesah pikeun terurai, campuran rata, kualitas stabil, kapasitas tinggi, aplikasi lega sareng umur jasa anu panjang, sareng sajabana Upami dianggo sareng sekrup anu leres sareng pembantu, éta langsung tiasa ngaluarkeun plastik termoplastik , khususna bubuk PVC kaku kana pipa, papan, lambar, pilem atanapi profil, sareng sajabana Éta ogé tiasa dianggo pikeun modifikasi plastik sareng bubuk granulasi. 


Detil Produk

Tanda Produk

Extruder kembar-sekrup kerucut mangrupikeun jinis mesin extruding campuran efisiensi tinggi. Fitur tina extruder sapertos kieu: kagancangan heureut rendah, bahan sesah pikeun terurai, campuran rata, kualitas stabil, kapasitas tinggi, aplikasi lega sareng umur jasa anu panjang, sareng sajabana Upami dianggo sareng sekrup anu leres sareng pembantu, éta langsung tiasa ngaluarkeun plastik termoplastik , khususna bubuk PVC kaku kana pipa, papan, lambar, pilem atanapi profil, sareng sajabana Éta ogé tiasa dianggo pikeun modifikasi plastik sareng bubuk granulasi.

Extruder kasebut dibereskeun sareng panyalindungan sesar, alarm kaleuleuwihan, sistem sirkulasi minyak suhu konstanta inti, sistem pendingin minyak laras, pipa knalpot vakum sareng alat pakan jatah.

Aya seueur jinis sistem kontrol listrik kanggo pamilihan (contona: sistem kontrol otomatis PLC). Éta disetir ku motor DC. Ngalangkungan inverter atanapi DC speed regulator tiasa ngahontal penyesuaian speed stepless anu stabil, presisi tinggi sareng hemat énergi. Cerdas tampilan dual digital suhu controller dipaké pikeun ningkatkeun kendali presisi sareng suhu turun naek.

Seri extruder kembar-sekrup kerucut extruder sekrup kembar kerucut utamina diwangun ku sekrup laras, sistem transmisi gir, tuang kuantitatif, knalpot vakum, manaskeun, pendinginan sareng komponén kontrol listrik Dll .

Éta alat khusus pikeun bubuk PVC atanapi bubuk WPC ékstrusi. Éta ngagaduhan kaunggulan tina pemadukan anu saé, kaluaran ageung, jalan stabil, umur panjang jasa. Kalayan kapang anu béda sareng peralatan hilir, éta tiasa ngahasilkeun pipa PVC, siling PVC, profil jandela PVC, lambar PVC, dek WPC, butiran PVC sareng sajabina.

Jumlah sekrup anu béda, extruder sekrup ganda gaduh dua sekrup, extruder sekrup sigle ngan ngagaduhan hiji sekrup, Éta dipaké pikeun bahan anu béda, extruder sekrup ganda biasana dianggo pikeun PVC anu keras, sekrup tunggal anu dianggo pikeun PP / PE. Extruder screw ganda tiasa ngahasilkeun pipa PVC, profil sareng granul PVC. Sareng extruder tunggal tiasa ngahasilkeun pipa PP / PE sareng granul.

Extruder seueur dianggo di daérah ieu:

Cocog pikeun PVC, bubuk UPVC

Pipa prosés, piring, lambaran, profil ogé granul

Méja pamilihan

Modél

SJSZ45

SJSZ50

SJSZ55

SJSZ65

SJSZ80

SJSZ92

Diaméter sekrup (mm)

45/90

50/105

55/110

65/132

80/156

92/188

Kecepatan puteran sekrup (r / mnt)

3-34

3-37

3-37

3.9-39

3.9-39

4-40

Kakuatan motor utama (KW)

18.5

22

27

37

55

100

L / D.

14.5

14.5

14.5

14.5

15.25

17.66

Kaluaran (Kg / h)

100

120

150

260

400

800


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami