Wilujeng sumping di situs web kami!
head_banner

Shaftder Ganda Ganda

Pedaran pondok:

Ganda Aci Shredder nyerep téknologi canggih domestik sareng asing; éta ngagaduhan rarancang anu rasional sareng tés anu teras-terasan sareng teras ningkat. Mesinna ngagaduhan sababaraha fitur sapertos konsumsi énergi rendah, kualitas anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Shredder aci dobel diwangun ku motor, perédap permukaan anu hésé huntu, aci péso anu diputer, péso pindah impor, péso tetep, pigura, basa mesin, kotak, platform kerja sareng struktur utama sanés.

Mesin ieu ngadopsi kontrol otomatis microcomputer (PC), sareng ngagaduhan fungsi ngamimitian, ngeureunkeun, ngabalikkeun sareng overload kontrol mundur otomatis. Éta ngagaduhan karakteristik kecepatan handap, torsi tinggi sareng noise low. Éta cocog pikeun nyéépkeun bahan anu ageung sareng kandel pikeun ngabobol bahan, sapertos TV, mesin cuci, cangkang kulkas, pipa ukuran sedeng, pipa pipa, palét forklift, ban, pengemasan laras, jsb.

Katerangan Gandakan Parameter Shredder

Modél

JRD2130

JRD2140

JRD2160 JRD2180

JRD3280

JRD32100

A (mm)

1750

1720

2590

2930

3370

3880

B (mm)

1060

1260

1260

1260

1400

1400

C (mm)

304

404

604

804

804

1004

D (mm)

380

510

510

510

510

510

E (mm)

1180

600

650

850

850

1050

H (mm)

1090

1900

2000

2020

2340

2370

Rotor Diameter (mm)

70270

φ284

φ284

φ284

φ430

φ430

Spindle Speed (r / mnt)

11

17

15

14

15

15

Urang Sundaotor Kives PCS)

15

20

30

40

20

25

Stator Kives PCS)

20

20

20

20

40

40

Kakuatan Motor UtamaKW)

7.5

7.5

5.5 + 5.5

7,5 + 7,5

15 + 15

22 + 22

Beurat(KG)

1250

1400

2200

2400

4600

5400

Modél

JRD40100

JRD40130

JRD40160

JRD61180

JRD61180A

JRD61250

A (mm)

3690

4560

5070

5800

6130

6500

B (mm)

1910

2210

2310

2390

2390

2500

C (mm)

1004

1284

1604

1808

1808

2508

D (mm)

948

948

948

1510

1510

1510

E (mm)

1175

1454

1774

1870

1978

2570

H (mm)

2680

2680

2830

3330

3532

4180

Rotor Diameter (mm)

14514

14514

14514

φ800

φ756

φ800

Spindle Speed (r / mnt)

15

14

11

7.5

7.5

7.5

Urang Sundaotor Kives PCS)

25

32

32

24

24

33

Stator Kives PCS)

40

40

50

75

75

75

Kakuatan Motor UtamaKW)

22 + 22

37 + 37

45 + 45

55 + 55

55 + 55

75 + 75

Beurat(KG)

10500

12000

14100

22000

22300

26000


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami