Wilujeng sumping di situs web kami!
head_banner

FAQs

FAQ

PERTANYAAN SING AYA

Naon istilah harga anu anjeun nawiskeun?

FOB, CIF, EXW sareng istilah harga sanésna dumasar kana pamundut anjeun.

Naha anjeun dagang perusahaan atanapi pabrikna?

Kami pabrik anu ngagaduhan langkung ti 12 taun pangalaman manufaktur sareng 80% insinyur damel langkung ti 8 taun.

Naha anjeun ngagaduhan jasa instalasi sareng pelatihan di luar negeri?

Leres, insinyur urang bakal maréntahkeun mesin pikeun masang sareng ngalatih padamel anjeun.

Sabaraha lami waktos pangiriman anjeun?

10 - 20 dinten saatos urutan dikonfirmasi. Dumasar kana barang sareng jumlahna.

Naon MOQ na?

1 sét.

Naon syarat pembayaran anjeun?

TT 100% sateuacan kintun, LC saatos tanda.
Western Union atanapi Perdagangan jaminan order disarankeun.

Dimana port loading umum anjeun?

Pelabuhan Shanghai sareng Pelabuhan Zhangjiagang

Dupi anjeun tiasa ngadamel OEM?

Leres, urang tiasa ngalakukeun OEM.

Naha anjeun nguji sadaya barang sateuacan dikirim?

Leres, kami gaduh uji 100% sateuacan pangiriman.

Kumaha carana ngungkulan anu lepat?

Mimiti, produk kami dihasilkeun dina sistem kontrol kualitas anu ketat, tapi upami aya anu lepat, kami bakal ngirim suku cadang énggal gratis dina sataun jaminan.
Kadua, teknisi urang sacara berkala bakal nuturkeun pelanggan pikeun ngabantosan ngajaga pangropéa sareng mastikeun operasi peralatan 7/24 dijamin.

Sakumaha lami jaminan na?

Dina 1 taun ti saprak pabrik, upami bagian gagal atanapi karuksakan
(kusabab masalah kualitas, kecuali nganggo bagian),
parusahaan urang nyayogikeun bagian-bagian ieu gratis.

Hoyong damel sareng urang?