Wilujeng sumping di situs web kami!
head_banner

Warta

  • Prospect of plastic washing and recycling equipmen

    Prospék cuci palastik sareng peralatan daur ulang

    Dina Juli 2017, tilas Menteri perlindungan lingkungan nyaluyukeun sareng ngadaptar 24 jinis "limbah asing" padet kalebet plastik limbah sareng kertas limbah kana katalog impor terlarang limbah padat, sareng ngalaksanakeun ...
    Maca deui
  • PE multi-layer pipe extrusion line

    Garis ékstrusi pipa multi-lapisan PE

    Garis ékstrusi pipa multi-lapisan PE tiasa ngadamel 2, 3, 4, 5 lapisan pipa ku sababaraha mesin ekstrusi majemuk utama. Pikeun produksi pipa multi-lapisan, beuki seueur lapisan, langkung seueur bahan, beuki hésé ngahasilkeun. Lapisan anu béda ogé bakal béda ...
    Maca deui
  • How to choose the right motor

    Kumaha carana milih motor anu leres

    Kakuatan motor kedah dipilih numutkeun kakuatan anu diperyogikeun ku mesin produksi supados motorna ngajalankeun handapeun beban anu dipeunteun sajauh-jauhna. Dua poin ieu kedah diperhatoskeun nalika milih: ...
    Maca deui