Wilujeng sumping di situs web kami!
head_banner

Garis ékstrusi pipa multi-lapisan PE

Garis ékstrusi pipa multi-lapisan PE tiasa ngadamel 2, 3, 4, 5 lapisan pipa ku sababaraha mesin ekstrusi majemuk utama.

Pikeun produksi pipa multi-lapisan, beuki seueur lapisan, langkung seueur bahan, beuki hésé ngahasilkeun. Lapisan anu béda ogé bakal ngagaduhan bénten anu bénten. Pikeun tilu pipa lapisan, aya dua jinis. ABA sareng ABC meryogikeun dua sareng tilu extruders sekrup pikeun co extrude. Pikeun parangkat, ABC langkung sesah sareng biaya alat langkung luhur tibatan ABA.

news

Pipa multi-lapisan pe biasana dianggo pikeun pasokan cai kota sareng solokan, irigasi pertanian, sareng sanésna ngalangkungan bahan sareng lapisan anu béda, éta tiasa ngirangan biaya, ningkatkeun kakuatan fisik sareng ningkatkeun antioksidan.

news

Pikeun jalur produksi pipa komposit umum, fitur panggedéna jalur produksi pipa komposit épisiénsi luhur nyaéta épisiensi sareng hemat énergi anu luhur. Dina kaayaan kapasitas ékstrusi anu sami, sekrup langkung alit, épisiénsi énergi langkung handap, sareng situs sareng tenaga kerja langkung hemat.

Dibandingkeun sareng période anu sami dina période anu sami, kaluaran 60/30 extruder sekrup biasa ngan ukur 100kg per jam, sedengkeun kapasitas ékstrusi efisiensi tinggi 60/38 efisiensi tinggi extruder sekrup langkung langkung 350 kg per jam, anu sami sareng épisiénsi umum tilu sareng satengah. Konsumsi énergi ngan ukur 2,8 kali tina ékstrusi biasa, sareng rasio konsumsi énergi naékkeun ampir 25%. Konsumsi énergi dikirangan pisan, kinerja produk dioptimalkeun, sareng rohangan produksi dikirangan pisan.

Garis produksi pipa multi-lapisan pe tiasa ngahasilkeun diameter pipa 20-1200mm, sareng spésipikasi efisiensi tinggi éksternal extruder screw utamina 50/38, 60/38, 75/38, 90/38120/38150/38. kapasitas ékstrusi nyaéta 200-1200kg / jam, sareng motor extruder nyaéta 55kw-550kw, supados tiasa nyumponan kabutuhan konsumén kalayan diaméter pipa anu béda.


Pos waktos: Okt-29-2020