Wilujeng sumping di situs web kami!
head_banner

Prospék cuci plastik sareng peralatan daur ulang

Dina Juli 2017, tilas Menteri Perlindungan Lingkungan ngarobih sareng ngadaptarkeun 24 jinis "limbah asing" padat kalebet limbah plastik sareng kertas limbah kana katalog impor limbah padat terlarang, sareng ngalaksanakeun larangan impor pikeun "limbah asing" ieu ti Désémber 31, 2017. Saatos sataun fermentasi sareng panerapan dina 2018, volume impor limbah asing limbah di Cina turun pisan, anu ogé ngabalukarkeun timbulna masalah sampah di Éropa, Amérika, Amérika Latin, Asia sareng Afrika.

 

Kusabab palaksanaan kawijakan sapertos kitu, celah pangobatan limbah di sababaraha nagara beuki ningkat. Seueur nagara kedah nyanghareupan masalah miceun plastik limbah sareng limbah sanésna nyalira. Baheula, aranjeunna tiasa dibungkus sareng diekspor ka Cina, tapi ayeuna aranjeunna ngan ukur tiasa dicerna di bumi.

Ku alatan éta, paménta pikeun beberesih plastik sareng alat daur ulang di sababaraha nagara ningkat gancang, kalebet ngaremuk, meresihan, milah, granulasi sareng alat-alat plastik sanésna, anu bakal ngajantenkeun waktos maju sareng masa wabah anu hadé. Kalayan pelebaran larangan sampah asing di Cina sareng ningkatna kasadaran pangobatan sampah di sababaraha nagara, industri daur ulang pasti bakal tumuh dina bentuk blowout dina lima taun ka hareup. Perusahaan kami ogé ngagancangkeun produksi sareng promosi pakakas sapertos kitu Dina raraga ngudag gelombang internasional sareng ngajantenkeun séri produk perusahaan langkung komprehensif.

news3 (2)

Dina integrasi global ayeuna, sadaya nagara caket. Masalah lingkungan unggal nagara ogé masalah lingkungan pikeun sadaya umat manusa. Dina industri daur ulang plastik, urang ngagaduhan tanggung jawab sareng kawajiban pikeun nguatkeun industri daur ulang palastik sareng tata kelola lingkungan umat manusa. Dina produksi alat-alat urang sorangan, tapi ogé pikeun sakumna lingkungan, hayu urang nyanghareupan masa depan anu éndah sareng bersih.

Kuring miharep masarakat unggal nagara tempat hirup anu bersih sareng kahirupan anu langkung saé sareng langkung saé pikeun sakumna umat manusa. Tumuwuhna séhat, teu paduli.

 

 


Pos waktos: Okt-29-2020