Wilujeng sumping di situs web kami!
head_banner

PC Crusher

Pedaran pondok:

Crusher plastik séri PC nyerep téknologi canggih domestik sareng asing; éta ngagaduhan rarancang anu rasional sareng tés anu teras-terasan teras ningkat.

Bubuka

1. Baja alat khusus anu diimpor digunakeun pikeun nyaring alat motong. Reresihan alatna tiasa disaluyukeun, sareng pakakasna tiasa teras-teras diasah sareng awét.

2. Sekrup baja kakuatan tinggi dianggo pikeun nyepetkeun agul sareng dasar cutter, anu ngagaduhan kapasitas bantalan anu kuat.

3. Kecepatan sareng insulasi sora anu handap diadopsi pikeun ngirangan noise.

4. Motor dilengkepan panyalindungan overload sareng alat panyalindungan panganteur kakuatan pikeun dua kali ngajaga kasalametan motor sareng operator.

5. Hopper tuang nyoko kana desain anu dioptimalkeun sareng pangobatan anti karat khusus kanggo nyegah kabocoran sareng polusi bahan dina prosés ngaremuk.

6. Desain misah, corong, awak utama, saringan dasar ayakan gampang dicabut sareng bersih.

7. Desain sampurna alat debit ngajadikeun éta merenah pisan pikeun operator pikeun ngabersihan.

8. Desain tipe péso pindah tangga, gaya pegatna kuat pisan.


Detil Produk

Tanda Produk

Karakteristik kinerja lambar crusher:

Struktur cutter sabeulah nyaéta antara péso cakar sareng péso datar, anu cocog pikeun meresihan produk plastik sareng sprues sapertos lambaran biasa, pipa, profil, piring sareng bahan bungkus. Tujuan umum palastik palastik ngadopsi bantalan anu disegel supados bantalan tetep lancar kanggo waktos anu lami; desain bentuk péso wajar sareng granulasi produk seragam; korsi cutter nyaéta panas tiasa nyusut, sareng desain penampilanna éndah sareng loma.

Karakteristik kinerja crus cutter crusher:

Éta cocog pikeun naksir sareng dianggo deui sagala jinis plastik, khususna pikeun sagala jinis plastik anu atos (sapertos sirah bahan, bahan tukang sapatu, sareng sajabana), desain anu dioptimalkeun pikeun sesa alat, péso cakar tiasa ngabubarkeun kakuatan tangan, janten yén gaya geser unggal péso ningkat, anu cocog pikeun naksir bahan kandel, blok bahan heuras, sirah bahan, jst; éta sacara efektif tiasa ningkatkeun kakuatan motong alat motong sareng ngirangan pakean alat; éta dilengkepan desain kaamanan kontrol listrik, sareng awak kotak nganggo struktur lapisan Double, dieusian ku bahan insulasi sora, ngajantenkeun alat-alatna ngagaduhan kaamanan anu hadé sareng perlindungan lingkungan, hemat daya sareng awét.

Karakteristik kinerja cutter crusher datar:

Éta cocog pikeun kotak, pipa ipis, bagian cetakan niup, botol, cangkang, PE, bahan pilem PP sareng daur ulang plastik anu sanés. Crusher cutter séri datar gampang dioperasikeun sareng gampang dirobih. Struktur péso datar lega cocog pikeun meresihan produk bahan anu témbok-ipis sareng ipis, sareng ningkatkeun épisiénsi naksir. Éta dilengkepan desain kaamanan kontrol listrik, struktur kotak dua lapisan sareng dieusian ku bahan insulasi sora, anu ngajantenkeun alat-alatna ngagaduhan kaamanan sareng kaamanan anu hadé Perlindungan lingkungan, hemat daya sareng awét.

Modél

PC3260

PC3280

PC4280

PC42100

PC42120

A (mm)

1580

1720

1765

1765

1765

B (mm)

1450

1630

1660

1900

2200

C (mm)

600

800

800

1000

1200

D (mm)

410

410

550

550

550

E (mm)

1420

1465

1845

1845

1845

H (mm)

1860

1910

2435

2435

2435

Rotor Diameter (mm)

20320

20320

φ420

φ420

Φ420

Spindle Speed (r / mnt)

580

580

530

530

530

Layar Syeuh (mm)

φ8

φ12

φ12

φ12

φ12

Urang Sundaotor Kives PCS)

18

24

24

30

36

Stator Kives PCS)

2

4

4

4

4

Kakuatan Motor UtamaKW)

15

22

30

37

45

Beurat(KG)

1470

1730

2800

3230

3500


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami