Wilujeng sumping di situs web kami!
head_banner

Baris produksi pipa PE PPR

Pedaran pondok:

Ékstrusi garis pipa HDPE ngadopsi sekrup & laras épisiensi tinggi, kotak gear na ngégél kotak gigi pikeun sistem pelumasan diri. Motor ngadopsi Siemens motor standar sareng kagancangan dikontrol ku inverter ABB. Sistem kontrol ngadopsi kontrol Siemens PLC atanapi kontrol tombol.

Garis pipa pe ieu diwangun ku: bahan carger + Extruder sekrup + cetakan pipa + tank kalibrasi vakum + nyemprotkeun tank pendingin x 2sét + tilu mesin haul-off mesin hulu + cutter no-dust + stacker.


Detil Produk

Tanda Produk

Awak tank tank kalibrasi vakum ngadopsi dua struktur kamar: kalibrasi vakum sareng bagian-bagian pendinginan. Duanana bak vakum sareng nyemprotkeun tank pendingin ngadopsi stainless steel 304 #. Sistem vakum anu hadé mastikeun ukuranana pas pikeun pipa; nyemprotkeun tiis bakal ningkatkeun épisiensi pendinginan; Sistem kontrol suhu cai otomatis ngajantenkeun mesin langkung cerdas.

Mesin haul-off tina garis pipa ieu bakal ngadopsi jinis ulat. Kalayan kode méter, éta tiasa ngitung panjang pipa nalika produksi. Sistem motong ngadopsi cutter no-dust sareng sistem kontrol PLC.

Éta tiasa ngadamel pipa HDPE kalayan diaméter 16mm dugi 1200mm. Kalayan mangtaun-taun pangalaman dina pamekaran sareng desain mesin plastik, jalur produksi ekstrusi HDPE pipa ieu ngagaduhan struktur anu unik, desain novél, perenah alat anu wajar sareng kinerja kontrol anu dipercaya. Numutkeun ka sarat anu béda, pipa HDPE tiasa didesain salaku garis produksi ekstrusi pipa multi-lapisan.

Garis ékstrusi pipa ieu ngadopsi épéktrusi screw tunggal éfisién énergi sareng kapang khusus, efisiensi produksi tibatan jalur produksi berkecepatan tinggi tunggal ningkat ku 30%, konsumsi énergi langkung handap tina 20%, ogé sacara efektif ngirangan biaya tenaga kerja. Produksi pipa PE-RT atanapi PE tiasa diwujudkeun ku transformasi mesin anu pas.

Mesin tiasa ngadopsi kendali PLC sareng warna layar tampilan kristal cair layar ageung diwangun ku sistem kontrol, operasi saderhana, hubungan antara papan, penyesuaian mesin, alarem sesar otomatis, tampilan garis sadayana, produksi stabil sareng dipercaya.   

Baris produksi pipa PPR diwangun ku séri SJ extruder sekrup tunggal, kapang, kotak vakum, kotak semprot, traktor, mesin motong, pigura péngkolan sareng sajabina. Hal ieu utamakeun dianggo pikeun ngahasilkeun pipa cai panas sareng tiis PPR, PE-RT, sareng sajabana Éta ogé dilengkepan ku extruders anu sanés sareng cetakan anu bénten-bénten, anu tiasa ngahasilkeun pipa lapisan ganda PPR, pipa multilayer PPR, pipa serat bertulang PPR, jsb .

Méja pamilihan

Modél

Kisaran Pipa  

Mm)

Kapasitas Kaluaran 

(Kg / jam)

Kakuatan Motor Utama

KW)

PE / PPR 63

16-63

150-300

45-75

PE / PPR 110

20-110

220-360

55-90

PE / PPR 160

50-160

300-440

75-110

PE 250

75-250

360-500

90-132

PE 315

90-315

440-640

110-160

PE 450

110-450

500-800

132-200

PE 630

250-630

640-1000

160-250

PE 800

315-800

800-1200

200-355

PE 1000

400-1000

1000-1500

200-355

PE 1200

500-1200

1200-1800

355-500


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami