Wilujeng sumping di situs web kami!
head_banner

Botol PET Ngumbah garis daur ulang

Pedaran pondok:

Pabrik urang gaduh pangalaman mangtaun-taun di pabrik mesin daur ulang botol piaraan / botol piaraan ngacapruk nyeuseuh garis daur ulang pengeringan, anu ogé tiasa didamel sesuai sareng sarat anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

• Mesin daur ulang botol PET Plétél biasana dianggo pikeun ngadaurkeun limbah botol PET, botol cai, botol cola, sareng sajabina.
• Garis daur ulang ngumbah botol piaraan kalebet: sabuk conveyor, remover labél (jinis garing atanapi jinis cai), sistem asihan, sistem deteksi logam, granulator plastik atanapi crusher, tank cuci tilelep-float, sistem cuci panas, mesin cuci frikasi, mesin cuci baju, dryer termal, labél / lebu / fin SEPARATOR sareng sistem pengepakan.
• Mesin di luhur tiasa sacara gampil nyabut labél, topi, cingir, lem, kokotor sareng kokotor sanésna, tungtungna anjeun bakal ngagaduhan serpihan PET anu ideal.
• Sadaya sarat anjeun tina botol piaraan ngacuh ngumbah ngeringkeun garis daur ulang tiasa disaluyukeun.

Daptar mesin sareng fuctions:

SN: Ngaran barang: Fungsi
1 Mesin Bale Pembuka Dahar bahanna sami-sami
2 Conveyor Bahan dahar
3 Pamisah Trommel Angkat keusik, batu sareng kokotor anu sanés tina botol
4 Conveyor Bahan dahar
5 Label Penghapus Cabut labél tina Botol
6 Méja asihan manual Nyortir kaluar tetep labél, tetep béda botol sareng sajabana
7 Crusher Nyusut botol kana serpihan
8 Sekrup Conveyor Ngirimkeun matéri
9 Tangki ngumbah Otomatis ka-1 Ngumbah cap Ngambang, hurung sareng kotor
10 Mesin cuci Geser Kacepét ka-1 Kalayan Gesekan kecepatan luhur Ngumbah tina kotor
11 Tangki cuci panas Kalayan ngumbah cai Panas sareng kimia pikeun ngaluarkeun lem, minyak, sareng kotor
12 Sekrup Conveyor Ngirimkeun matéri
13 Mesin cuci Gesekan Kacepetan ka-2 Kalayan gesekan gancang-gancang Ngumbah cai kotor sareng Kimia tina serpihan
14 Tangki cuci ngambang Otomatis ka-2 Ngumbah bahan kimia, tutup ngambang, cincin sareng kotor,
15 Tangki cuci ngambang Otomatis ka-3 Ngumbah topi ngambang, cincin sareng kotor,
16 Mesin Dewatering Horisontal Angkat asor tina serpihan
17 Sistem Pangeringan Hawa Panas Ngeringkeun serpihan
18 Zig-Zag Air Classifier Angkat lebu sirip sareng labél alit
19 Sistem pengemasan otomatis Ngumpulkeun serpihan
20 Panel kontol listrik Dipaké pikeun ngadalikeun sakabeh Garis
21 Suku cadang gratis  
Ngumbah botol piaraan / daur ulang garis / pepelakan tiasa disaluyukeun numutkeun pamundut anjeun.

Fitur: 

• Ngirit tenaga kerja. Sistem bale sareng tuang bale anu kami sayogi sami-sami tuangeun bahanna.
• Anjeun tiasa nganggo sistem asihan sacara manual pikeun milih botol warna anu béda sareng bahan sanés PET
• Detéktor logam opsional pikeun anjeun anu biasa ngaluarkeun jenis logam tina botol PET
• Dirancang khusus PET PET granulator tiasa sacara gampil kéngingkeun kaluaran anu luhur sareng ku cai dina griding baseuh tiasa
ngirangan ageman agul.
• mesin dewatering kecepatan luhur sareng sistem pangeringan bakal nanggung asuransi piaraan piaraan akhir <1%
• Mesin pemisah debu Fin bakal nyabut labél akhir tina serpihan pikeun ngajamin eusi PVC.

Méja pamilihan

Modél JRP-300 JRP-500 JRP-1000 JRP-1500 JRP-2000 JRP-3000
Kapasitas 300kg / jam 500kg / jam 1000kg / jam 1500kg / jam 2000kg / jam 3000kg / jam
Dipasang bubuk 200KW 220KW 280KW 350KW 440KW 500KW
Kakuatan manusa 2-3 4-5 6-7 9-10 10-12 13-15
Kakuatan cai 2-3ton / jam 3-4ton / jam 5-6ton / jam 7-8ton / jam 9-10ton / jam 12-13ton / jam

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami