Wilujeng sumping di situs web kami!
head_banner

Garis Pelletizing PET

Pedaran pondok:

PET Pelletizing Line nganggo extruder sekrup kembar paralel SHJ, cocog pikeun ngahasilkeun butiran PET tina flakes PET anu bersih. Mesin ieu dikarang ku SHJ paralel kembar extruder sekrup, paeh, exchanger layar hidrolik, sirah tilas plastik, tank pendingin cai, cutter, silo.

Mesin ieu biasana dianggo dina PET, PVC sareng bahan viskositas luhur anu sanés. kalayan kinerja anu saé, kaluaran tinggi, kirang biaya konsumsi daya per kilogram, sareng operasi gampang.

Mesin tiasa ngirangan kirang kaleungitan viskositas bahan baku.


Detil Produk

Tanda Produk

Konfigurasi Sistem:

Kapasitas ngolah nyaéta 100-800kg / h

Sakabéh kaasup

1.Feeding Mesin.
2.Extruder: 38CrMoAlA kalayan ngolah nitriding
3.Make: 40Cr kalayan ngolah nitriding.
4. Saluran Cai
5.Winds mesin garing
Mesin 6.Pelletizer
7.Hopper

Kaunggulan tina garis pelletizing piaraan:

1. Ngaronjatna variabel operasi sareng sadar prosésna kusabab mesin dua tahap.
2. Épéktipitas tinggi sareng kapasitas produksi.
3. Saé dina prosés bahan anu peka panas sareng operasi nyembah, sapertos PVC, XLPE.
4. Kabel halogén nol, bahan taméng, karbon hideung jsb.

sistem kontrol listrik

1. 3x380v, AC 50 Hz. (bisa disesuaikan)
2. Kabinet operasi mandiri
3. Unsur kontrol listrik utama nyaéta produk Schneider
4. Tombol kontrol
5. Motor utama nyaéta AC motor 55kW, sareng alat kendali kecepatan host sekrup kembar nyaéta konverter frekuensi
6. Alat kontrol gancang tina feeder nyaéta gubernur konversi frekuensi
7. Alat kontrol suhu ngadopsi saluran ganda sareng jinis calakan, kalayan hiji kontrol suhu di unggal zona.
8. Kisaran tolok tekanan nyaéta 0 ~ 25MPa
9. klep solenoid dipaké salaku klep solenoid
10. manaskeun dikawasa ku méter kontrol suhu ngaliwatan Yudian solid state relay, sareng kawat tahan suhu luhur dianggo
11. Kontrol kabinet kontrol listrik kalebet: sistem kontrol suhu; sistem drive; sistem kontrol interlocking

Sistem kontrol panganteur

1. Sistem pelumasan minyak silih sambung sareng mesin utama, nyaéta mesin utama tiasa diaktipkeun saatos pompa minyak dihasilkeun.
2. Sistem dahar dihijikeun sareng mesin utama, nyaéta feeder tiasa dimimitian hungkul saatos mesin utama dihasilkeun.
3. Sistem tekanan silih sambung sareng mesin utama, nyaéta nalika overpressure kajantenan, boh host sareng feedna bakal lirén damel.
4. Arus ieu silih sambung sareng mesin utama, nyaéta nalika arus teuing-ayeuna, boh host sareng eupan bakal lirén damel.

Méja pamilihan

Modél

D (mm)

L / D.

N (r / mnt)

P (KW)

T (Nm)

T / A.

Q (kg / jam)

JRP-50B

50.5

28-61

400/600

45/55/75

420

5.3

120-280

JRP-65B

62.4

28-64

400/500/600

90/110

825

5.9

200-500

JRP-75B

71

28-67

400/500/600

110/132/160

1222

5.7

300-800

JRP-75D

71

28-68

800

160/220

2292

10.6

400-1000

JRP-85B

81

28-68

400/500/600

160/220/280

2567

8.2

480-1000

JRP-95D

93

28-69

400/500/600

250/280 ^ 15

4202

8.9

750-1400

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami