Wilujeng sumping di situs web kami!
head_banner

Shredder & Crusher sadaya-dina-hiji mesin

Pedaran pondok:

Shredder & Crusher sadaya-dina-hiji mesin robek sareng fungsina rusak nyetél pamulihan granular sacara gembleng organik, kalebet daérah optimalisasi luar angkasa. 


Detil Produk

Tanda Produk

Mesin Shredder & Crusher sadaya-dina-hiji nganggo rotor standar, sabeulah ngaliwatan bolts sareng dibereskeun, ku drive reducer torsi tinggi, drive langsung langkung kondusif pikeun ngalakukeun sagala jinis daur ulang bahan anu sesah. Hopper ageung sareng alat ngadorong horisontal anu kuat, didaur sareng éfisiénsi bahan beurat ageung. Bagian Crusher kalayan PC seri 3 wilah rotor. Putus pegat kohesi dua léngkah anu sampurna, kalayan sistem kontrol listrik anu canggih, pikeun mastikeun kinerja anu stabil, operasi anu lancar

Mesin daur ulang internal Shredder & Crusher sadaya-dina-hiji tiasa dianggo pikeun niup pabrik citakan sareng nyetak suntik, sareng pabrik pabrik daur ulang anu sanés. Ruang padamelan alit na, gampang pikeun palanggan di pabrik anu tos aya pikeun dipasang dina tempatna. Dina waktos anu sasarengan, panutup dua léngkah dua léngkah pamulihan ti sabuk conveyer tradisional nyambungkeun dua sistem daur ulang, tiasa langkung épéktip dina ngirangan résiko kokotor pikeun lebet.

Modél

JRS2260

JRS4060

JRS4080

JRS40100

A (mm)

1870

2270

2770

2970

B (mm)

1420

1720

1970

2170

C (mm)

500

500

700

900

D (mm)

500

500

700

900

H (mm)

1800

2200

2200

2200

Stroke Silinder (mm)

600

700

850

950

Diaméter Rotor (mm)

70270

Ф400

Ф400

Ф400

Kecepatan Poros Utama (r / mnt)

83

83

83

83

Bolong layar (mm)

Ф40

Ф40

Ф40

Ф40

Péso-rotor (PCS)

26

34

46

58

Péstator-péso (PCS)

1

2

2

2

 Daya Motor Utama (KW)

22 + 15

30 + 22

37 + 30

45 + 37

 Daya Motor Hidrolik (KW)

2.2

2.2

2.2

2.2

Diaméter ayunan sabeulah (mm)

Ф300

Ф400

Ф400

Ф400

 Kecepatan rotor (pcs)

18

18

24

30

Jumlah pisau tetep (pcs)

2pc

2pc

4pc

4pc

Ukuran layar (mm)

12

12

12

12

kakuatan motor (KW)

15

22

30

37

Ukuran partikel saatos retakan (mm)

ф3-10

ф3-10

ф3-10

ф3-10

Mesin Angin Motor kakuatan (KW)

2.2kw

3kw

4kw

5,5kw

Beurat (kg)

2800

3600

4600

5500


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami