Wilujeng sumping di situs web kami!
head_banner

Shaftder Aci Tunggal

Pedaran pondok:

Single Shaft Shredder nyerep téknologi canggih domestik sareng asing; éta ngagaduhan rarancang anu rasional sareng tés anu teras-terasan sareng teras ningkat. Mesinna ngagaduhan sababaraha fitur sapertos konsumsi énergi rendah, kualitas anu saé.

Shredder aci tunggal diwangun ku motor, perédap permukaan anu hésé huntu, aci péso anu diputer, péso pindah impor, péso tetep, pigura, basa mesin, kotak, silinder hidrolik, pompa minyak, silinder , platform damel sareng struktur utama sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Péso tetep dipasang dina bingkai, sareng péso bergerak anu tiasa dicabut dilepas dipasang dina aci péso Rotary. Jumlah péso anu tiasa dipindahkeun gumantung kana modél anu béda sareng ukuran aci péso Rotary. Ngarobih sudut dugi ka gigirna tumpul teras ngasah peso. Kusabab éta péso pindah jenis cakar sareng motong rotary, sareng péso tetep sareng péso pindah diimpor baja paduan khusus didamel ,, janten umur jasa panjang. Kamampuh motong anu kuat, kapasitas produksi tinggi, panggunaan normal dugi ka 1000-1200 ton atanapi langkung kedah ngasah.

Nalika shredder berpungsi, bahanna maju ku silinder hidrolik sareng dilengkepan ku alat clamping. Ngadopsi sistem kontrol program Siemens, anu tiasa dikontrol sacara otomatis. Éta parantos ngamimitian, ngeureunkeun, ngabalikkeun sareng overload fungsi kontrol sabalikna otomatis. Éta ngagaduhan ciri-ciri kecepatan handap, torsi ageung sareng low noise.

Shredder aci tunggal dianggo pikeun ngadaur mulangkeunana palastik, kertas, kai, serat, kabel, karét, alat bumi, baja ringan, limbah padet kotamadya, sareng anu sanésna cocog pikeun pangirangan rupa-rupa bahan anu béda: Bahan bakar ditolak : jarami, limbah padet kotamadya; Tekstil: serat lawon, nilon; Kertas: kertas limbah industri, kertas pengepakan, kertas karton; Kabel kabel: kabel inti tambaga, kabel aluminium, kabel komposit; Pipa polipropilén, bungkus industri & pilem plastik, anyaman PP kantong; Plastik: blok plastik, lambar plastik, botol PET, plastik pipa, wadah plastik, drum plastik.

Parameter Shredder Aci Tunggal

Modél

JRS2250

JRS2260

JRS4060

JRS4080

JRS40100

JRS40120

JRS40150

A (mm)

1665

1865

2470

2770

2770

2990

2990

B (mm)

1130

1230

1420

1670

1870

2370

2780

C (mm)

690

790

1150

1300

1300

1400

1400

D (mm)

500

600

600

800

1000

1200

1500

E (mm)

630

630

855

855

855

855

855

H (mm)

1785

1785

2200

2200

2200

2200

2200

Stroke Silinder (mm)

400

500

700

850

850

950

950

Rotor Diameter (mm)

φ220

φ220

φ400

φ400

φ400

φ400

φ400

Spindle Speed (r / mnt)

83

83

83

83

83

83

83

Layar Syeuh (mm)

φ50

φ50

φ50

φ50

φ50

φ40

φ40

Urang Sundaotor Kives PCS)

26

30

34

46

58

70

88

Stator Kives PCS)

2

2

2

2

2

3

3

Kakuatan Motor UtamaKW)

15

18.5

30

37

45

55

75

Daya Motor Hidrolik (KW)

1.5

1.5

2.2

2.2

2.2

5.5

5.5

Beurat(KG)

1400

1550

3000

3600

4000

5000

6200


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami