Wilujeng sumping di situs web kami!
head_banner

Shredder panangan ayun

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

JRS seri ayun mesin ayun shredding dilengkepan kuat dua ayunan tipe ayunan hidrolik pusher, desain ieu tiasa nyingkahan kajantenan nyolok kaayaan bahan sareng ngirangan ageman rel internal. Mesin corétan séri YMMS anu kuat, sababaraha industri anu saé mereskeun sagala rupa limbah. Diaméter rotor 480 mm, disetir ku hiji atanapi dua perédam, giliran lebar minimum nyaéta 1200 mm, 2500 mm maksimum. Stasion tekanan hidrolik sareng rongga mesin abon integrasi langkung caket, ngahémat rohangan, tapi ogé ngajagi stasiun hidrolik, gampang ngagentos sareng ngarawat dina waktos anu sami. Rotor standar sareng dao Sareng desain wadah cutter, sareng bantalan luar, panggunaan kurung layar hidrolik diaku ku palanggan sareng kéngingkeun tanggapan anu saé.

 Mesin shredding séri JRS salajengna tiasa nyaluyukeun desain numutkeun syarat-syarat runtah pamrosésan pelanggan, sistem pendinginan opsional palanggan, perawatan pengerasan permukaan rotor sareng alat anti maké. Rangkaian YMMS desain mesin shredding tiasa nyumponan sarat daur ulang sababaraha industri, kalebet biaya pengulangan umum, daur ulang limbah éléktronik sareng daur ulang runtah, sareng sajabana Aya seueur jinis bahan didaur ulang, sapertos sadaya jinis produk plastik kalebet bahan blok, pipa bahan, pilem, tas anyaman sareng sajabina, sareng sagala jinis limbah kabel éléktronik, ember ICB, kertas runtah, kai runtah sareng sagala rupa jinis bahan organik. Numutkeun kana bahan rusak sareng syarat pamrosésan pikeun milih ukuran bolong anu pas pikeun nangtoskeun ukuran bahan daur ulang, tiasa langsung didaur ulang sababaraha bahan saatos abon-abon, sedengkeun anu sanés tiasa diangkut ka peralatan PC Crusher séri kanggo langkung nyaring penanganan.

Modél

JRS48120

JRS48150

JRS48200

JRS48250

A (mm)

2530

2530

2530

2530

B (mm)

2830

3130

4400

4900

C (mm)

2000

2000

2000

2000

D (mm)

1550

1850

2350

2850

E (mm)

480

480

480

480

F (mm)

730

730

730

730

H (mm)

2770

2770

2770

2770

Stroke Silinder (mm)

550

550

550

550

Rotor Diameter (mm)

φ480

φ480

φ480

φ480

Spindle Speed (r / mnt)

83

83

83

83

Layar Syeuh (mm)

φ80

φ80

φ80

φ80

Urang Sundaotor Kives PCS)

102 + 33

102 + 33

177

177

Stator Kives PCS)

3

3

4

4

Kakuatan Motor UtamaKW)

90

90

55 + 55

55 + 55

Daya Motor Hidrolik (KW)

5.5

5.5

5.5

5.5

Beurat(KG)

7000

8500

10500

12800


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami